Maak impact met je verhaal in een Corporate video

Film is een fantastische tool. Niet alleen voor commercials, maar ook voor training, ter inspiratie of om nieuwe klanten te trekken door te laten zien wat uw bedrijf doet. Effectieve, actieve en betrokken communicatie – film is onverslaanbaar. Onze ervaring in het communiceren voor het bedrijfsleven varieert van beurspresentaties, commercials, registratie van events tot bedrijfspresentaties. Uiteraard in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Onze klanten blijven bij ons terugkomen. Waarom? Omdat onze films werken.

Ons corporate video team

Ons team bestaat uit schrijvers, journalisten, producers, editors en cameramensen. Getalenteerde professionals met vele jaren ervaring in communicatie, journalistiek en televisie. We werken voor klanten als Actiz, Brand Loyalty, Canon (i.o.v. Annelies Dop BV), Fortis, Heineken, Brandwalk, Vitens, Mitros, FilmInSite en vele anderen.

Nieuwsgierig wie wij zijn? Maarten en Kirsten stellen zich graag even voor. 

In onze volledig uitgeruste studio in Utrecht hebben we alles ‘in huis’. We kunnen jouw verhaal naar buiten brengen en een blijvende impact maken. De studio telt drie complete edit-sets, inclusief alle nodige software, zoals: Final Cut Pro, Adobe CC en Cinema 4d. Ook beschikken we over een geluidsstudio om voice-overs en interessante verhalen op te nemen. Onze eigen serverruimte stelt het team in staat de krachten te bundelen en tegelijkertijd aan éénzelfde productie te werken.

Corporate video is een krachtige tool om uw bedrijf te presenteren en impact te maken op uw doelgroep. Of het nu gaat om het trainen van medewerkers, het inspireren van anderen of het aantrekken van nieuwe klanten, een effectieve video kan het verschil maken. Bij het maken van een corporate video is het belangrijk om samen te werken met een ervaren partner die de juiste kennis en expertise heeft. Bij ons kunt u rekenen op een nauwe samenwerking en op maat gemaakte oplossingen die werken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen met uw Corporate video.

Wil je weten of wij je kunnen helpen? Plan hier direct een telefonische afspraak in.