Direct Response Television: Impactvolle Video’s voor Goede Doelen

Bij het werven van donateurs voor NGO’s is video een krachtig middel. Maar het maken van impactvolle video’s die aanzetten tot actie is een vak apart. Eén van onze specialiteiten is dan ook Direct Response Television (DRTV).video editing bedrijf editcompany in hun studio

Als bureau hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het maken van DRTV voor goede doelen, zowel in binnen- als buitenland. Onze klanten zijn onder andere Greenpeace, KidsRights, UNICEF, Aktion gegen den Hunger, WaterAid, IFAW en Amnesty International. Met onze producties helpen we hen om hun verhaal met impact over te brengen en donaties te werven.

We maken televisiespots en reportages die wereldwijd worden ingezet. Ook online zijn veel van onze producties terug te vinden. Onze video’s hebben inmiddels al honderdduizenden mensen bereikt en tot actie aangezet.

Onze studio is volledig uitgerust en gevestigd in Utrecht. Hier hebben we alles ‘in huis’ om hoogwaardige video’s te produceren. Maar dat is niet alles wat we doen. We zijn een full-service bureau dat zich richt op de ontwikkeling en uitvoering van creatieve en effectieve marketingstrategieën.

Maarten en Kirsten zijn de drijvende krachten achter ons bureau. Ze hebben allebei een achtergrond in televisieproductie en zijn gepassioneerd over het maken van video’s die mensen raken. Nieuwsgierig wie wij zijn? Maarten en Kirsten stellen zich graag even voor. 

Wil je weten of wij jouw verhaal met impact kunnen vertellen en donaties voor jouw NGO kunnen werven? Bel of app ons dan voor advies op 085 2736380, stuur een mailtje naar info@editcompany.nl of  Plan hier direct een telefonische afspraak in. We bespreken graag de mogelijkheden met je en laten zien hoe we jouw doelen kunnen bereiken met Direct Response Television.