Met Narrowcasting vertelt het beeld het verhaal

Filmen in de Hermitage voor Narrowcasting

De film crew van Editcompany in actie bij de Hermitage Amsterdam voor een narrowcasting-productie. Samen brengen we het verhaal van het museum tot leven!

Wil je jouw boodschap visueel en effectief communiceren? Narrowcasting is de oplossing! Bewegend beeld met duidelijke graphics trekt de aandacht en kan jouw boodschap helder overbrengen. Bij ons kun je rekenen op een volledig uitgeruste studio en een team van experts dat jouw verhaal via narrowcasting kan vertellen. Maar daar blijft het niet bij, wij verzorgen ook het filmen op locatie. Ontdek hoe narrowcasting jouw communicatiedoelen kan versterken en plan nu een telefonische afspraak in met ons enthousiaste team!

Ook zonder geluid kan een beeldscherm heel veel informatie geven. Denk aan beeldschermen in winkels, in de trein, in musea, en op beurzen. Bewegend beeld trekt altijd aandacht. Met name door de combinatie van bewegend beeld en duidelijke graphics kan aandacht gevestigd worden op een bepaalde boodschap, openingstijden, data van een tentoonstelling, en ga zo maar door. Narrowcasting is dus een krachtige communicatie tool, ontdek hier hoe wij je kunnen helpen.

Klanten die we mogen helpen met Narrowcasting

Canon Medical (i.o.v. Annelies Dop), De Hermitage, De Nederlandse Staatsloterij (i.o.v. Annelies Dop), De Nieuwe Kerk, Amsterdam Museum

Nieuwsgierig wie wij zijn? Maarten en Kirsten stellen zich graag even voor. 

In onze volledig uitgeruste studio in Utrecht hebben we alles ‘in huis’. We kunnen jouw verhaal naar buiten brengen en een blijvende impact maken. De studio telt drie complete edit-sets, inclusief alle nodige software, zoals Final Cut Pro, Adobe CC en Cinema 4d. Ook beschikken we over een geluidsstudio om voice-overs en interessante verhalen op te nemen. Onze eigen serverruimte stelt het team in staat de krachten te bundelen en tegelijkertijd aan éénzelfde productie te werken.

Wil je weten of wij je kunnen helpen? Plan hier direct een telefonische afspraak in.

Narrowcasting is een krachtige manier om informatie visueel en effectief te communiceren. Bewegend beeld in combinatie met duidelijke graphics trekt de aandacht en kan de boodschap op een heldere manier overbrengen. Bij ons kun je rekenen op een volledig uitgeruste studio en een team van experts dat jou kan helpen om jouw verhaal via narrowcasting over te brengen. Daarnaast kunnen wij ook het filmen op locatie voor jou verzorgen, zoals wij bijvoorbeeld deden bij de Hermitage Amsterdam. Wil je weten hoe narrowcasting jouw communicatiedoelen kan versterken? Plan dan nu een telefonische afspraak in en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!