Met Narrowcasting vertelt het beeld het verhaal

Ook zonder geluid kan een beeldscherm heel veel informatie geven. Denk aan beeldschermen in winkels, in de trein, in musea, en op beurzen. Bewegend beeld trekt altijd aandacht. Met name door de combinatie van bewegend beeld en duidelijke graphics kan aandacht gevestigd worden op een bepaalde boodschap, openingstijden, data van een tentoonstelling, en ga zo maar door. Narrowcasting is dus een krachtige communicate tool, ontdek hier hoe wij je kunnen helpen.

Onze klanten die we mogen helpen met Narrowcasting?

Canon Medical (i.o.v. Annelies Dop), De Hermitage, De Nederlandse Staatsloterij (i.o.v. Annelies Dop), De Nieuwe Kerk, Amsterdam Museum

Nieuwsgierig wie wij zijn? Maarten en Kirsten stellen zich graag even voor. 

In onze volledig uitgeruste studio in Utrecht hebben we alles ‘in huis’. We kunnen jouw verhaal naar buiten brengen en een blijvende impact maken. De studio telt drie complete edit-sets, inclusief alle nodige software, zoals: Final Cut Pro, Adobe CC en Cinema 4d. Ook beschikken we over een geluidsstudio om voice-overs en interessante verhalen op te nemen. Onze eigen serverruimte stelt het team in staat de krachten te bundelen en tegelijkertijd aan éénzelfde productie te werken.

Wil je weten of wij je kunnen helpen? Plan hier direct een telefonische afspraak in.