Van concept tot eindproduct

We hebben de expertise, het netwerk en de apparatuur om uw volledige productie te verzorgen. We bedenken het concept, maken een storyboard, schrijven de scripts, plannen de draaidagen en werken de video af in de postproductie.

De shoot is altijd een bijzonder moment. Met een team gaan we dàt maken wat tot nu toe alleen op papier bestond. Waarbij we rekening houden met alle omstandigheden – denk aan de tijdsdruk want de geïnterviewde heeft zo een andere afspraak, nu even buiten filmen anders is het straks te donker, de gevoeligheid van objecten in een museum, een plensbui midden in een buitenopname, en ga zo maar door.

Klanten: Vitens, It’z Ducttape, KidsRights, Fun Promotion, Amsterdam Museum, De Hermitage Amsterdam, Annelies Dop (De Nederlandse Staatsloterij), Museumvereniging, See All This, ’t Hoogt Utrecht

Nieuwsgierig wie wij zijn? Maarten en Kirsten stellen zich graag even voor. 

In onze volledig uitgeruste studio in Utrecht hebben we alles ‘in huis’. We kunnen jouw verhaal naar buiten brengen en een blijvende impact maken. De studio telt drie complete edit-sets, inclusief alle nodige software, zoals: Final Cut Pro, Adobe CC en Cinema 4d. Ook beschikken we over een geluidsstudio om voice-overs en interessante verhalen op te nemen. Onze eigen serverruimte stelt het team in staat de krachten te bundelen en tegelijkertijd aan éénzelfde productie te werken.

Wil je weten of wij je kunnen helpen? Plan hier direct een telefonische afspraak in.