Vormgeving

We maken complete vormgevingspakketten, promo’s, zendervormgeving en vormgeving voor beurzen, presentaties etc. Wij zorgen dat u er écht goed uitziet! Zo ontwikkelden we de complete huisstijl voor RTV Utrecht en de AVRO identity ‘Voor een breder beeld’. Ook animeerden we een spot voor de Museumvereniging, over de nieuwe website van de Museumkaart.

Maar animatie en vormgeving kan ook onderdeel zijn binnen een edit. Zo maakten we voor waterbedrijf Vitens een corporate video waarbij onderdelen geanimeerd werden om inzichtelijk te maken wat er ónder de grond gebeurt.
Denk ook aan leaders, geanimeerde naamtitels, beeldeffecten, het toevoegen van een call to action, url en logo – waarbij we uiteraard altijd rekening zullen houden met uw bestaande huisstijl.

Onze klanten die we mogen helpen met de vormgeving van hun verhaal

Museumvereniging, Nickelson, Greenpeace, KidsRights, UNICEF, WaterAid, IFAW, FilmInsite, Annelies Dop (o.a. Canon en De Nederlandse Staatsloterij), AVRO, Fun Promotion, Omroep Gelderland, The Walt Disney Company Benelux, Amnesty International, RTV Utrecht, De Hermitage, De Nieuwe Kerk, Amsterdam Museum, Vitens.

Nieuwsgierig wie wij zijn? Maarten en Kirsten stellen zich graag even voor. 

In onze volledig uitgeruste studio in Utrecht hebben we alles ‘in huis’. We kunnen jouw verhaal naar buiten brengen en een blijvende impact maken. De studio telt drie complete edit-sets, inclusief alle nodige software, zoals: Final Cut Pro, Adobe CC en Cinema 4d. Ook beschikken we over een geluidsstudio om voice-overs en interessante verhalen op te nemen. Onze eigen serverruimte stelt het team in staat de krachten te bundelen en tegelijkertijd aan éénzelfde productie te werken.

Wil je weten of wij je kunnen helpen? Plan hier direct een telefonische afspraak in.