Wij kunnen je helpen met het maken en aanleveren van MXF

Zoek jij hulp voor het maken en aanleveren van MXF? Of wil je een laatste technische controle van je commercial? Commercials, TV programma’s of videoclips dienen voor uitzending in een specifiek formaat MXF te worden aangeleverd bij de zenders. Wij beschikken over de juiste expertise voor het converteren van je commercial, TV programma of videoclip naar zo’n uitzendbestand. Ook het aanleveren aan de zender / omroep kunnen wij verzorgen. En dit kan zelfs wereldwijd.

Een frisse blik voordat je commercial op zender gaat

We zijn de laatste schakel voor de uitzending en hebben die frisse blik van een ‘buitenstaander’ die nog één keer kritisch naar het product kijkt. En – redelijk uniek – niet alleen technisch: ook spelfouten, verkeerde fonts, logo’s en andere foutjes worden door ons opgemerkt. Kortom: een veilig gevoel! Nieuwsgierig wie wij zijn? Maarten en Kirsten stellen zich graag even voor. 

Wij zorgen dat uw content volgens de geldende normen wordt geconverteerd naar MXF. Uiteraard conform de specificaties voor kleur- en audiolevels, specifiek de EBU video en R128 (Lu0) audioluidheidsnorm, en controle op een broadcast monitor. We leveren de files inclusief de vereiste XML bestanden. Wij werken conform de aanleverspecificaties van alle zenders en omroepen. Het audio kan indien gewenst ook door ons worden afgemixt zodat de hele mix is afgestemd op de audioluidheidsnorm.

Wij leveren vrijwel dagelijks commercials aan bij bijna alle zenders zoals de STER, RTL, SBS, ORN (regionale omroepen), MTV, Discovery Channel, National Geographic, Disney Channel en Fox Channels. We kunnen snel schakelen en vaak nog dezelfde dag uw commercial omzetten en aanleveren.

Wil je weten of wij je kunnen helpen? Bel of app ons dan voor advies op 085 2736380, stuur een mailtje naar info@editcompany.nl of  Plan hier direct een telefonische afspraak in.

BlackMagic Smart Control BlackMagic Videohub Studio cabling Het aanleveren van MXF hoeft niet moeilijk te zijn!

Editcompany zorgt voor het aanleveren van MXF

Binnenkomende commercials worden door de zenders gecontroleerd middels een (automatische) technische kwaliteitscontrole. Bestanden die niet aan de eisen voldoen worden afgekeurd. Goed om te weten: wij gebruiken dezelfde software als de zenders voor een finale controle van uw commercial. De eisen: het beeld moet conform MXF OP1A zijn. Er mogen geen ‘illegale’ kleuren in voorkomen en de videolevels moeten binnen de vastgestelde specificaties blijven. Het audio moet afgemixt zijn volgens de R128 loudness-norm. Verder dient er in de meeste gevallen een XML file gemaakt worden met alle technische gegevens van uw TVC. Wil je weten of wij je kunnen helpen? Bel of app ons dan voor advies op 085 2736380, stuur een mailtje naar info@editcompany.nl of  Plan hier direct een telefonische afspraak in.

We maken je MXF in onze studio in Utrecht

In onze volledig uitgeruste studio in Utrecht hebben we alles ‘in huis’ voor het maken en aanleveren van MXF, maar we kunnen veel meer dan dat. We kunnen jouw verhaal naar buiten brengen en een blijvende impact maken. De studio telt drie complete edit-sets, inclusief alle nodige software, zoals: Final Cut Pro, Adobe CC en Cinema 4d. Ook beschikken we over een geluidsstudio om voice-overs en interessante verhalen op te nemen. Onze eigen serverruimte stelt het team in staat de krachten te bundelen en tegelijkertijd aan éénzelfde productie te werken.