Eén van onze expertises: producties voor musea

Door onze jarenlange ervaring weten we hoe te opereren in een museum. Als we komen filmen weten we hoe donker het is en hoe gevoelig de objecten zijn. We zijn snel en flexibel en lopen zo min mogelijk in de weg. Onze ervaring in het communiceren voor musea varieert van beurspresentaties, narrowcasting, impressies van tentoonstellingen tot animaties en concepten voor integratie op sociale media. Uiteraard in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, inhoudelijk en creatief.

Wil je weten of wij je kunnen helpen? Plan hier direct een telefonische afspraak in.

We werken onder andere samen met De Nieuwe Kerk, de Hermitage Amsterdam, NAi (Nederlands Architectuur Instituut), het Amsterdam Museum, Stedelijk Museum Alkmaar / Grote Kerk Alkmaar, Het Mauritshuis (ism twnkls), See All This, het Museumcongres en de Nederlandse Museumvereniging.

Nieuwsgierig wie wij zijn? Maarten en Kirsten stellen zich graag even voor. 

In onze volledig uitgeruste studio in Utrecht hebben we alles ‘in huis’. We kunnen jouw verhaal naar buiten brengen en een blijvende impact maken. De studio telt drie complete edit-sets, inclusief alle nodige software, zoals: Final Cut Pro, Adobe CC en Cinema 4d. Ook beschikken we over een geluidsstudio om voice-overs en interessante verhalen op te nemen. Onze eigen serverruimte stelt het team in staat de krachten te bundelen en tegelijkertijd aan éénzelfde productie te werken.